Boschwegse Mèrt

Ieder jaar op de tweede zondag in september word de Boschwegse Mèrt georganiseerd. Dit is een gezellige markt waar tot wel 140 marktkramen kunnen komen te staan. Het is een markt met verschillende kramen zoals kramen met Handelswaar, etenswaren vlooienmarkt spullen en goede doelen. Echt voor iedereen is er wat wils.

Binnen Schijndel maar ook in omliggende dorpen is de Boschwegse Mèrt echt een begrip geworden. Het staat garant voor een goede sfeer en gezelligheid. Iedereen is altijd van harte welkom om op deze markt zijn of haar spullen aan de man te brengen.

Inschrijven

Wilt u ook een kraam voor de volgende markt, dat kan u bent van harte welkom. Vul dan even na het lezen van onze spelregels het aanmeldingsformulier in. De volgende Boschwegse Mèrt is op zondag 13 september 2020 van 10:00 tot 17:00 uur. Inschrijven kan nog tot 6 september 2020.

De kramen zijn 4 meter lang en zijn voorzien van een boven zeil. Als u voorgaand jaar al kraamhuurder bent geweest, kunt u aangeven dat u op dezelfde plaats wilt behouden. Let wel, de organisatie heeft altijd het recht hiervan af te wijken. U kunt zich tot een week voor dat de markt gehouden wordt aanmelden.

Let op: bij annulering van de gereserveerde plaats/kraam, tot 1 maand voor de aanvang van de markt, ontvangt u het gehele bedrag terug. Annuleert u binnen een maand voor de markt dan ontvangt u geen borg terug. Annuleert u nog in de laatste week of komt u niet opdagen dan zij wij genoodzaakt om de volledige kosten op u te verhalen.

Bekijk de foto's bij onze media partner Schijndel Online

Inschrijven Boschwegse Mèrt 2020

Kijk hier voor onze spelregels en privacyverklaring hiermee dient u aan het eind van het formulier akkoord te gaan.

Vrienden van Stichting Rondom d'n Toren

Contact

Stichting Rondom d'n Toren
Schutsboom 1
5481GL Schijndel
info@rondomdntoren.nl

Privacyverklaring